Restaurant supervisors are responsible for assigning, assigning, and arranging jobs for employees.
Monitor daily shifts, limit cases of leaving work positions, irresponsible behaviors or negative phenomena affecting the restaurant's reputation as well as professional quality.
Supervising the daily working process of personnel in their management department.
Inspect and supervise the observance of rules and regulations by employees in the department.
Find out the requirements and standards of daily dining orders of guests to organize staff to perform their duties well.
Proposing the recruitment of staff to meet the staffing situation of the restaurant....
College degree or higher, preferably in Supervisory field, with 3 years of experience working in Hotels, Restaurants, from 1 year in the position of Head of Department/Captain or more.
Nhà Hàng The Pilot
là công ty Cá nhân đang hoạt động lĩnh vực Nhà hàng, Khách sạn tại Hà Nội. Hiện tại chúng tôi đang cần tuyển vị trị trí "Giám sát Nhà Hàng" với các kỹ năng như Giải Quyết Vấn Đề, Kỹ Năng Giao Tiếp, Kỹ Năng Quản Lý. Bạn sẽ được hưởng các chế độ phúc lợi như Chế độ bảo hiểm, Phụ Cấp khi làm việc tại Nhà Hàng The Pilot
.[Vietnamese] Nhà Hàng The Pilot
là công ty Cá nhân đang hoạt động lĩnh vực Nhà hàng, Khách sạn tại Hà Nội. Hiện tại chúng tôi đang cần tuyển vị trị trí "Giám sát Nhà Hàng" với các kỹ năng như Giải Quyết Vấn Đề, Kỹ Năng Giao Tiếp, Kỹ Năng Quản Lý. Bạn sẽ được hưởng các chế độ phúc lợi như Chế độ bảo hiểm, Phụ Cấp khi làm việc tại Nhà Hàng The Pilot
.