Processing

 Home  /  Dong Nai /  Quality management (QA / QC) /  Main Chef (Asian, Vietnamese) at Dong Nai - Wns

Main Chef (Asian, Vietnamese) at Dong Nai - Wns

9,000,000 - 13,000,000 VND
0 VND

Recruitment Information

Working conditions

Job Description

Check the quantity and quality of goods and food ingredients imported at the beginning of the shift.

- Check raw materials and food remaining from the previous shift, direct appropriate treatment, minimize material waste; At the same time, make plans to import goods and raw materials for the next shift.

- Prepare ingredients, utensils, and food processing equipment.

- Update and notify relevant staff and departments about menu changes, including: temporarily suspended dishes or special dishes of the day, etc. - Directly prepare dishes.

- Receive customer orders and food orders, and assign work to Kitchen staff.

- Marinate appropriate ingredients for each dish according to restaurant standards.

- Directly prepare dishes according to the restaurant's procedures and standards; Ensure compliance with food hygiene and safety regulations and labor safety rules in the kitchen.

- Perform the process of decorating dishes after processing according to restaurant standards

- Manage assigned kitchen area.

- Handle all kitchen tasks including task division and staff management; shift report.

- Supervise, maintain and preserve kitchen equipment and utensils; Regularly check the condition of machinery and equipment and promptly report if any damage is detected.

- Periodically coordinate with relevant departments to maintain and maintain machinery and equipment in the kitchen according to Company regulations.

- Directly train skills, kitchen operations, and provide job guidance to new employees.

- Check and monitor the work process of subordinate staff, thereby proposing and advising on the management and use of kitchen personnel.

- Directly resolve and support customer inquiries and employee errors.




Là công ty chuyên phân phối thực phẩm và cung cấp dịch vụ suất ăn công nghiệp dịch vụ ăn uống, là tập hợp đội ngũ nhân sự có niềm đam mê nhiệt huyết với lĩnh vực thực phẩm và nhiều năm kinh nghiệm làm việc trong môi trường dịch vụ, có nền tảng kiến thức vững chắc cùng năng lực vận hành chuyên nghiệp tận tâm luôn mang lại sự hài lòng cao nhất cho khách hàng. Luôn sáng tạo tìm hiểu giá trị đích thực với phương châm “phục vụ vì khách hàng”, “ phục vụ vì hạnh phúc và sự an toàn” [Vietnamese] Là công ty chuyên phân phối thực phẩm và cung cấp dịch vụ suất ăn công nghiệp dịch vụ ăn uống, là tập hợp đội ngũ nhân sự có niềm đam mê nhiệt huyết với lĩnh vực thực phẩm và nhiều năm kinh nghiệm làm việc trong môi trường dịch vụ, có nền tảng kiến thức vững chắc cùng năng lực vận hành chuyên nghiệp tận tâm luôn mang lại sự hài lòng cao nhất cho khách hàng. Luôn sáng tạo tìm hiểu giá trị đích thực với phương châm “phục vụ vì khách hàng”, “ phục vụ vì hạnh phúc và sự an toàn”
  8-12 million VND
 06/07/2024
  4-6 million VND
 16/07/2024
  15-25 million VND
 03/07/2024

sales BtoB staff

15-25 million VND
03/07/2024
  15-25 million VND
 03/07/2024
  15-20 million VND
 03/07/2024