Manage and direct kitchen operations, ensuring the provision of high quality dishes according to company standards
Recruit, train, manage kitchen staff, and assign appropriate work
Ensure the kitchen is always clean and comply with food hygiene and safety regulations
Check the quality of ingredients, food, and cooking utensils before processing
Control raw material costs, prepare reports, advise superiors
Be proactive in researching and developing new dishes, ensuring menu diversity
Ensure food safety, hygiene and health for all kitchen staff
Candidate requirements
Graduated from intermediate school or higher, majoring in food processing, European and Asian kitchen
Have 3 years or more experience in the role of Kitchen Operations Manager, Head Chef
Have knowledge of restaurant, industrial kitchen, and supermarket management principles
Have skills in human resource management, training and team development
Able to solve problems and handle situations quickly and effectively
Have good health, can work in a high pressure environment
Have knowledge of food hygiene and safety and HACCP standards
Having experience working in a Fastfood kitchen environment is an advantage
"SIÊU THỊ LỄ HỘI Hòn Chồng - "Mỗi ngày đều là lễ hội" là trung tâm mua sắm bán lẻ mang thương hiệu và trí tuệ của người Việt Nam, mang đến trải nghiệm độc đáo, dịch vụ khách hàng tinh tế, trở thành niềm tự hào của quốc gia và con người Việt Nam"[Vietnamese] "SIÊU THỊ LỄ HỘI Hòn Chồng - "Mỗi ngày đều là lễ hội" là trung tâm mua sắm bán lẻ mang thương hiệu và trí tuệ của người Việt Nam, mang đến trải nghiệm độc đáo, dịch vụ khách hàng tinh tế, trở thành niềm tự hào của quốc gia và con người Việt Nam"